Skip to content

Kurbli Filmklub

Mint azt tudjátok, kinőttük a nappalit így találnunk kellett egy új helyszínt! Ahol ezután minden SZERDÁN találkozunk; ami a Kortárs Kulturális és Művészeti Központ helyszíne ( https://www.facebook.com/centar.kozpont), ami a Raichle Ferenc parknál, a Bose Milićević 1 szám alatt, a földszinten található. Máshogy: az utcáról a sarok után az első bejárat a Kurbli Filmklub. Nem gyenge, hogy a Filmklub napja előtti kedden és az azt követő csütörtökökön ugyanebben a térben sok okos sakkozó tekeri a KURBLIT.
A helyszínváltás, technikai fejlődést is jelent: egyrészt többen tudtok jönni, mozihoz illő, kulturált, elegánsabb környezetbe, másrészt rendelkezésünkre áll egy jobb projektor, aminek köszönhetően igényesebb moziélményben lesz részünk! Gyertek hát, hozzátok a barátaitokat, hívjatok meg embereket; vegyük körbe magunkat azokkal akiket szeretünk, tisztelünk, akikkel vannak közös pontjaink!
Június 09-én, Godard első színes filmjével és talán az egyetlen vígjátékával, Az asszony az asszony című filmmel fogjuk indítani az új sorozatot. A vetítés 20:0-kor kezdődik, érkezni 19:30-tól lehet! Várunk szeretettel benneteket!

Szöveg és fotók by Centar/Központ

Leave a Reply

Your email address will not be published.